Whatsapp Yabancı Numara Kullanma

Whatsapp Yabancı Numara Kullanma

Whatsapp Yabancı Numara Kullanma

Whatsapp yabancı numara kullanma, bir mobil SMS doğrulama hizmetinden alınan birkaç ülkeden bir telefon numarasıyla WhatsApp'a giriş yapmak anlamına gelir. Bu, Whatsapp'ta tamamen anonim olarak bu numaraya mesaj gönderebileceğiniz anlamına gelir.


WhatsApp Fake Numara Ne İşe Yarar?

Whatsapp yabancı numara kullanma sayesinde tamamen anonim olarak mesaj gönderebilirsiniz. Yazdığınız insanlar kim olduğunuzu bilmez.

Bu numaraya sahip kişilere kişisel numaranızı vermek istemediğinizi ancak bir mesaj göndermeniz gerektiğini söyleyebilirsiniz. İşletmeniz veya hizmetiniz için kullanmak üzere sahte bir WhatsApp numarası kullanabilirsiniz. Toplu reklam işleri için kullanılabilir. SIM kartınız yoksa WhatsApp sahte numara yöntemi sayesinde numara alabilirsiniz.

 

WhatsApp Fake Numara Alma Nasıl Yapılır? WhatsApp Fake Numara Alma Yöntemi!

Whatsapp yabancı numara kullanma öncesinde geçmişte sahte WhatsApp numaralarını ücretsiz almanın birçok yolu vardı, ancak hepsi kapatıldı. Öte yandan, ucuz WhatsApp için sahte numaralar alabileceğiniz kesinonay.com olarak önerilen güvenli bir yol var. Hemen açıklamaya başlayalım.

Öncelikle uygulamanın web sitesine giriş yapmalısınız.

Siteye giriş yaptıktan sonra üst kısımda bulunan "KayıtOl" butonuna tıklayarak bir hesap oluşturmanız gerekmektedir.

Adınızı, e-posta adresinizi, kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdikten sonra, bir hesap oluşturmak için Kayıt Ol düğmesine tıklamanız gerekecektir.

"Giriş" butonunu kullanarak oluşturduğunuz hesabın kullanıcı adı ve şifresini girerek sisteme giriş yapabilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra, Bakiye Ekle menüsünden sisteminize yüklemek istediğiniz bakiyeyi (örn. 10-20-50 TL) girip Kredi Ekle butonuna basmanız gerekecektir.

Shopier Ödeme yöntemi, Türkiye'de birçok mağazanın uzun yıllardır kullandığı oldukça güvenli bir ödeme sistemidir.

Ödeme ekranı geldiğinde online alışverişte yaptığınız gibi kart bilgilerinizi girin ve Şimdi Öde butonuna tıklayın. Ayrıca ödeme ekranında kredi kartınıza taksitli ödeme seçeneği de bulunmaktadır.

Kart bilgilerinizi girip ödeme yaptığınız anda uygulamaya yönlendirileceksiniz ve bakiyeniz anında otomatik olarak hesabınıza yüklenecektir.

Ardından "Anasayfa" menüsüne girmeniz gerekir.

Açılan sayfanın üst kısmındaki alandan WhatsApp için yabancı numara almak istediğiniz ülkeyi seçme şansınız vardır.

Ülkeyi seçtikten sonra, altta listelenen hizmetlerden WhatsApp'tan önce "Satın Al" düğmesine basmanız gerekiyor.

Satın aldıktan sonra tamam'a basarsanız aldığım numaralar sayfasına yönlendirilirsiniz.

Bu sayfayı görüntüleyin ve WhatsApp'ta satın aldığınız numarayı girin ve kod ekranına kadar ilerleyin.

WhatsApp'a giriş yaptıktan sonra bir süre sonra "Aldığım Numaralar" sayfasında 6 haneli bir doğrulama kodu görünecektir.

Numara sayfası kod gelene kadar sürekli olarak otomatik olarak güncellenir.

Doğrulama kodu sayfada göründüğünde, doğrulama kodunu WhatsApp'a girin.

Böylelikle WhatsApp fake numara alma işlemini başarıya ulaşmış bir halde gerçekleştirdiniz.

WhatsApp'ta sahte numaralar nasıl alınır yazısında anlatıldığı gibi uygulamayı kullanmak çok kolay. Kullanıcılar için menüleri olan kullanımı kolay bir sistem oluşturduk. WhatsApp'a ek olarak Facebook, Google, Instagram, Twitter vb. birçok hesabı uygun fiyata tek yönlü numara alarak bulabilirsiniz.

UNUTMAYINIZ! 


Kesinonay.com'dan alınan numaralar kullanıcının sorumluluğu altındadır. kesinonay.com'da bulunan numaralar tamamen SANAL olup fiziksel olarak teslim edilmemektedir. Site üzerinden alacağınız numaralar tek kullanımlıktır.

 


26/04/2022 22:52:11