Twitter Fake Numara ile Sms Onayı Nasıl Yapılır?

Twitter Fake Numara ile Sms Onayı Nasıl Yapılır?

Twitter Fake Numara ile Sms Onayı Nasıl Yapılır?

Twitter fake numara ile SMS onayı nasıl yapılır olarak takipçileri tarafından merak ediliyor. Bu sorunu önlemek için güvenlik önlemleri uygulayın. Bu eylemlerin başlangıcı Twitter SMS'in onaylanmasıdır. Bu işlem sonucunda sadece bir hafta içerisinde yüzbinlerce fake hesap bloke edilir. Kullanıcılar artık Twitter'a kaydolduklarında yeni bir cep telefonu numarasına sahip olacaklar. İnternet kullanıcıları sanal bir numara (sahte numara) satın alarak sınırsız sayıda hesaba sahip olabilirler.

 Fake Numaralarla Dilediğiniz Kadar Twitter Hesap Açabilirsiniz!

Twitter fake numara onaylama konusunda Twitter'ın son yıllarda geliştirdiği güvenlik önlemlerinden biri olan SMS doğrulaması, uygulamaya giriş yapmadan önce açılan hesaplar için gerekli değildir. Ancak bu uygulamadan sonra açılan tüm hesaplar için zorunludur. Uygulama bir numaranın doğrulanmasını isterse, numarayı almalı ve doğrulamalıdır. Aksi takdirde tek bir tweet gönderemezsiniz. Ancak gerçek numaranızı gizleyebilecek kimlik doğrulama yöntemleri vardır. Bu yöntemi kullanan bir hesap yok. İstediğiniz kadar Twitter hesabı açabilir ve sahte Twitter hesaplarını kontrol edebilirsiniz. 

Twitter Fake Hesap Açma

Twitter fake numara onaylama için kullanacağınız bir platform bulunmaktadır. Bu site Türkiye'de sanal dijital sektöründe en güvenilir platform ona kesinonay.com'dur. Twitter'da kullanmak için sanal numaraları çok uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz bir web sitesidir. Kullanımı kolay ve tam otomatik 7/24 sistem sayesinde kolayca sanal numara satın alabilirsiniz. Daha sonra Twitter numara doğrulama bölümüne satın aldığınız numarayı girerek sahte Twitter numarası ile doğrulama adımını tamamlayabilirsiniz.

Twitter Numara Doğrulama İşlemi Yapılmazsa Ne Olur?

Bu işlemin iki faktörlü kimlik doğrulama, Twitter numarası doğrulama veya SMS onay gibi çeşitli adları vardır; Şirket tarafından kullanıcılarının güvenliği için geliştirilmiş bir güvenlik önlemi. Bir Twitter numarasını doğrulaması istendiğinde, kullanıcının SMS kodunu alabilecekleri bir telefon numarası girmesi gerekir. Giriş yapmadan platformu kullanamazsınız.

Bu prosedür, telefon numaranızı harici olarak değiştirirseniz, cihazınızı kaybederseniz veya herhangi bir nedenle hesabınıza erişemezseniz gereklidir. Sanal bir numara ile iki faktörlü kimlik doğrulama yaparsanız, hesabınızın daha sonra çalınması veya şifrenizi unutmanız durumunda kurtarma işlemini tekrar tamamlayamazsınız.



24/04/2022 22:34:16