Whatsapp Fake Numara Nasıl Alınır

Whatsapp Fake Numara Nasıl Alınır

Whatsapp Fake Numara Nasıl Alınır

Whatsapp fake numara nasıl alınır diye merak edenlere cevap çeşitli sitelerden alınır olur. Normalde Play Store ile fake numara alma programını satın alabilme şansımız vardır. Fakat ülkemizde bu uygulamalar hata veriyor  ( bu uygulama ülkenizde kullanılmamakta ) gibi sorunlar ile karşılaşabiliriz bu yüzden olay Store 'da Kesin Onay uygulamasını arayıp bulunuz yada Chrome gibi sekmelerden alınmalıdır.


Whatsapp Fake Numara Alma Aşamaları

Whatsapp fake numara nasıl alınır işlemi için özel olarak tasarlanmış uygulama programını indiririz . Uygulama aslında yasa dışı bir program değildir. Bu yüzden Google play veya Chrome üzerinden yüklenilerek kurulması gerekiyor.

Google Play yada Chrome'a sayfa açıldıktan sonra download butonuna tıklayarak APK dosyası indirilir. Uygulamanın programını indirerek uygulamaya giriş yapınız . Giriş yaptıktan sonra hesabı doğrulamak gerekecektir. Doğruladıktan sonra uygulama da üye ol butonuna tıklayınız .


Karşınıza çıkacak bölümde mail adresi ve şifre yazınız daha sonra " hesap oluştur " butonuna tıklayınız.

Bir sonraki aşamada "hesabını doğrula" diye bir uyarı ile karşı karşıya geleceksiniz. Burada küçük bir robot doğrulaması yapmanız gerekecek. Continue butonuna dokunun ve istendiğinde doğrulamayı yapın.

Şimdi Sayfayı kaydırarak uygulamalar bölümüne geldiniz, en önemli nokta burası. Burada talep edilen Whatsapp butonuna tıklayıp, mesala Amerika'yı seçebilirsiniz. Uygulama size ona göre numara verecek. Sonra whatsapp'a geri gönün ve verilen ülkeyi seçerek numarayı ve devam butonuna dokunun.


Whatsapp Fake Numaralar

Whatsapp fake numara nasıl alınır olarak karşınıza çıkabilecek olan bazı numara kodları şu şekilde olacaktır. Colorado: 303, 719, 720, 970 ve New Jersey: 201, 551, 609, 732, 848, 856, 862, 908,  vb birçok numara mevcuttur. 

Uygulama size bazı numaralar önerecek. Bunlardan istediğinizi seçtikten sonra Continue butonuna dokunun. Bütün işlemler bu kadar sonrasında uygulama programı ile sahte numara başarı ile alırsınız. Artık fake numaranızı kullanabilirsiniz . Örneğin Whatsapp da numara bölümüne aldığınız fake numarayı yazdığınız zaman Onay kodu uygulama programına gelecektir. Eğer iki dakika içinde onay kodu gelmez ise uygulama üzerinden iptal ederek tekrar farklı ülkeden yada Amerika'dan numara alabilirsiniz. 


06/05/2022 22:39:57