Telegram Fake Numara Alma 2022

Telegram Fake Numara Alma 2022

Telegram Fake Numara Alma

Telegram fake numara alma işlemi ile hesap açmak çok basittir. 2022 yılında bu yöntemleri ufak bir ücret ödeyerek yapabilirsiniz. Her şeyden önce, Telegram'a girmek için sahte bir numaraya ihtiyac duyulabilir. Bunun sebebi kendi numaranızın telegram uygulamasından banlanması olmuştur. Kesin onay adlı bir uygulama bu ihtiyaçları karşılayabilir.

Telegram fake numara alma, fiziksel bir kart kullanılmadan internet üzerinden alınan telefon numaraları olarak adlandırılır. Bu numarayı kullanan kişilerin kimlik bilgilerini paylaşmalarına veya belge imzalamalarına gerek yoktur. Bu nedenle birçok yönden güvenlik açıkları barındırsa da birçok olumsuz işlem için tercih edilen yöntem olarak kabul edilmektedir.

Nasıl Telegram Fake Numara Alınır?

Telegram fake numara alma için yapılması gereken aşamalar şu şekildedir.

Fake numara alma uygulamasını indirin. Facebook, Gmail veya e-posta adresinizi kullanarak oturum açın. Uygulama tamamen güvenilirdir ve güvenli bir şekilde giriş yapabilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra üyelik kaydı onaylandıktan sonra açılan pencerede "Şimdi Değil" seçeneğine tıklayın. Ardından Atla'yı tıklayın. Bu adımlardan sonra, buna benzer bir pencere yeniden görünecektir. Ekran açışdığında "Konumu devre dışı bırak" seçeneğine tıklayın.

Bir sonraki adımda, numara için alan kodunu girmeniz gereken bir ekran göreceksiniz. Bu bölüm alan kodunuzu girmenizi gerektirir. Alan kodunu girin, numaralar listelenecek ve bu listeden istediğiniz numarayı seçin.

Bir sonraki adım çok önemlidir. Şimdi uygulama sahte bir numara tespit etti. Sağ bölmede bulunan telefon numarasından bize ulaşabilirsiniz. Verilen numarayı kopyalayın ve Telegram uygulamasına girin. Bir sonraki adımda alan kodunu +1'leyin ve verilen numarayı yazın.

Telegram Fake Numara Alma Fiyatları

Telegram fake numara alma için internette birçok uygulama var. Bunları telefonunuza indirerek Google Play Store ve Apple Store'dan sahte numaralar alabilirsiniz. Ancak, bu uygulamalar İngilizcedir. Bu nedenle uygulamaları ve siteleri kullanmak için biraz İngilizce bilmeniz gerekecektir. Bazı uygulamalar ücretsizdir, ancak bazı siteler ve uygulamalar ödeme yapmanızı gerektirir. Bu nedenle, aldığınız tüm sahte numaralar için ödeme yapmanız gerekir. Çok ekonomik fiyatlar ile sahte numara satın alabilirsiniz. Fiyat çok düşük olduğu için birden fazla numara bile satın alabilirsiniz.


23/04/2022 00:05:42