Sanal Numara Kiralama

Sanal Numara Kiralama

Sanal Numara Kiralama

Sanal numara kiralama; mobil uygulamalar ya da internet sitelerinde birden fazla üyelik oluşturmak isteyenler için hizmetine sunulmuş bir sistemdir. En çok telefon onayı ile üyelik alabilirken, mobil onay için kendi numaramızı vermek istemeyeceğimiz adresler olabiliyor. Bu durumlar için çok fazla avantajı bulunan sanal numara siteleri harcanacak tutar kadar bakiye yüklenerek birkaç adımda numara onayı yapabilmeyi sağlıyor.

Sanal numara tercih etmenin en önemli nedenlerinden biri kişisel bilgilerin internet ortamında bulunmamasını istemektir. Sadece bu amaç için geliştirilen sanal numara satın alma işlemi gereksiz mesaj ve aramalardan korunmaya olanak sağlıyor. Üstelik İnstagram ve Whatsapp gibi uygulamalar için birden fazla hesaba ihtiyacı olanlar için cep telefonu onay sorunu uygun fiyata çözüme kavuşuyor.

Sanal Numara Kiralama Nasıl Yapılır?

Sanal numara kiralama hizmeti veren web siteleri SMS onayına ihtiyaç duyulan her an için hazır telefon numaraları ile kullanıcılarını bekliyor. Yapılması gereken hesap oluşturmak ve hangi platform için sanal numara alınacaksa onun ücreti miktarında cüzdana para yüklemektir.

Binlerce kullanıcı tarafından güvenli bir şekilde tercih edilen bu yöntem kendi telefon numaranızla SMS onayı yapmak kadar kolaydır. Sistem tarafından tek kullanımlık olarak size özel hazırlanan numarayı istenen bölüme girdikten sonra yine tek kullanımlık bir şifre sitede görünür olmaktadır. Şifrenin girilmesinin ardından telefon onayı sorunsuz gerçekleşmiş demektir.

Kimler Sanal Numara Kiralama Yapabilir?

Sanal numara kiralama için kullanıcıların 18 yaşından büyük olmaları ve kredi kartı kullanabiliyor olmaları gerekiyor. Genellikle sıkça yurt dışında bulunmak durumunda olanların yeni bir hat almak yerine sanal numara onayına başvurmaları daha cazip bir kullanım imkânı sunuyor. Yeni bir hattın getireceği külfetler yerine tek kullanımlık SMS onayı ile popüler uygulamalar sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor.

İnternet sitelerin gerçek kullanıcılarını tespit edebilmek için telefon numarası onayı yöntemine başvuruyor. Bu özelliği fırsata çevirmek isteyen ve telefon numarası toplamak isteyen siteler ise kişisel bilgilerin birçok yerde paylaşılmasına ve dolayısıyla da cep telefonundan rahatsız edilmeye davetiye çıkarıyor. Tüm bunların önüne geçmek isteyen ve çok fazla popüler olmayan adreslerde üyelik gerçekleştirmek istendiğinde sanal numara alarak üyelik açılmalıdır.


17/01/2022 23:50:51